Troligtvis Kejsarsnitt...

... Usch, tvi & bläääh...

...Är min reaktion just nu. Jag vet att det görs rätt ofta och att det brukar gå bra å så. Men det gör inte MIG MINDRE orolig för det hela.

När jag gjorde ultraljudet i Februari så fick jag reda på att min moderkaka blockerar utgången för barnet och att det fanns en liten chans att jag skulle få ta kejsarsnitt. Men barnmorskan lugnade mig med att det var inte särskilt vanligt att man tog kejsarsnitt pgr av moderkakan, för den brukar flytta sig när barnet flyttar sig.

Igår fick jag åka in till förlossningen pgr av att jag hade rätt kraftiga sammandragningar som jag ville kolla upp. Gjorde då ett vaginalt ultraljud och fick reda på att moderkakan INTE hade flyttat sig. Så nu är det nog lika bra att ställa in sig på kejsarsnitt...

Malte kom ut efter 3 timmar och bara med lustgas. Så blir ju så arg, frustrerad å rädd när man får reda på att jag ska behöva göra kejsarsnitt, när jag har så "lätt" för att föda. Jag hatar nålar, knivar, skumma läkare, lamporna i taket på sjukhuset... ja, hela situastionen... Hur ska man inte kunna vara orolig??!!



Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

huuua. Men det kommer säkert gå bra gumman:D har vi tur så bökar knodden undan kakan innan bf:P



Du vännen är det ok att jag nämner att "min kompis fick åka in på fl igår pga sammandragningar" i ett inlägg? Tänkte skriva om hur läskigt nära jag tycker det börjar bli...

2010-05-07 @ 10:25:52
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0