...

Har ju inte varit inne å skrivit på några dagar nu... Man får ju passa på å sitta här när lilla Malte sover, det är egentligen den enda gången som jag har tid å skriva, fixa foton... Annars hade tagit daaaar att få ihop något ;) . Och skulle det då komma upp något annat vid Maltes nanetid, så blir det ju inte mycket skrivande den dagen.

Men så är det att va mamma ;) Mycket Maltetid blir det ju, han är även inne i en liten mammaperiod hahaha... Han ska bara busa, busa, busa... hihihi. Men han har även börjat att vilja gosa lite mer med, å det är ju bara sååå mysigt :)

Well, i helgen har väl vi, familjen hunnit med en del... Fredagen behövde Jaana hjälp med att få hem sista lasset från hennes exsambo. Fixade käk till mig, Jaana, Henkan å Pär, sen blev det ju Idol tittande. Senare på kvällen blev det lite kortspel med Jaana å hennes nya "Kalle, Kalan, Karl... kärt barn har många namn ;)
Lördagen blev det en tur med Diana http://anouk.blogg.se å Björn till ett jätte mysig konstbutik utanför Åhus (måste fråga Diana vad den hette) Vi fyndade några saker å sen satt vi å fikade där en bra stund. Sååå trevligt att bara köra iväg å "titta lite" hahah... Det fanns ju så mycket fint, får ta en runda dit igen snart :)

På kvällen bjöds det på paty å alkohol.
.. iallafall för de andra. Jag va ju den nyktra som vanligt ( ännu en sak som har hängt på sen jag blev mamma). Men SUPERtrevligt var det ändå :) Pär firade sin 25/26 års dag hihihi. Maten var jäkla god... tog påfyllnig å det gör jag nästan aldrig (då jag försöker gå ner i vikt) men de va ju så gott att jag va tvungen att klämma ner lite extra... + att jag hade ju inte ätit mkt mer än en kaka å en kopp kaffe på hela dagen. Absolut INTE bra om man vill gå ner i vikt!!!! Men ibland, någon gång blir det så när man har mycket att göra.
Som sagt, god mat, trevligt sällskap :) Vi fick även bada tunna,. Tänkte ju inte göra de först, men ångrar inte att jag hoppade i den.

Idag blir det lite söndagsstädning, syrran skulle komma över hjälpa till lite, å så får jag se om jag får liv i Henkan me :)

Tisdag...Blev bjuden på äpplekaka hos Henkans mormor Ulla som va sååå god :)

Sen hade jag en beställning på en smörgåstårta, så jag passade på att göra en till mig me. Jag bjöd hem Diana (syrran va ju redan här :P ), så drack kaffe å mumsade på smörgåstårtan.
Det blev ganska mycket, så det räckte till en bra bit som skickades hem till Björn, Christoffer å Lisa fick en varsin liten bit på onsdagen, Emma fik en bit till hennes kaffe och Henkan fick med sig en rejäl bit till jobbet. Slapp ju stå vid spisen den dagen ;)

Nu är ju verkligen hösten här på riktigt. Alla dessa vackra färger!!! Me like :)

xoxo

Måla, måla måla...

Jag vill måla hela världen lilla mamma...

Hade lite färg över för ett par dagar sedan och tänkte, vad kan jag mer måla??? Tittade mig runt  å upptäckte en del saker som jag kunde styla om :) Tänkte att ja, blir det för jävla fult så får jag dumpa dom, nu när jag ändå ska flytta.

Här är en del av de saker jag kladdade på :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Målade Maltes stol svart med en lastbil på. (fynd från loppis för 5kr)Målade en kruka som absolut inte passade in med mina färger hemma. En gåva, så jag har inte velat göra av med den. Nu passar den in bättre :)Sen kladdade jag lite på en ljusblå kruka, ljus träfärgad ostbricka och vit ljuslykta. De 2 förstnämnda passade heller inte in hemma, så varför inte slänga på samma färg på alla tre??Så målade jag även ett gäng ramar till Maltes rum :) 
Kul å pyssla ibland... bara sitta å slappna av, å släppa allt. :)

Nu ska jag fixa mig iordning lite, så bär det av till Henkans mormor.
Ha det gott :)

xoxo

Saker man bara måååååste ha?!! NOT!

E du med en av dom precis som jag, som ibland gör lite impulsköp? Och när det är dags för storstädning eller flytt så undrar man varför i helsicke man köpte på sig en såååå onödig/meningslös sak?

Nu utmanar jag er till att slänga upp den mest onödiga sak man kan köpa. Här under hittade jag två prylar på www.inreda.com ... Menar de verkligen allvar?? :D

Fruktservetten... våtservett för din frukt. 20pack för 25krSnöbollstång.Kan du hitta värre??? ;)

xoxo

Min lya.

Ja, nu är man snart helt färdig med lägenheten. Lite lister här å där, sen ska jag inte göra mycket mer... Väntar istället tills vi kommer till den nya bostaden. När vi flyttade in så va köket svart med fula vitvaror, storarummet mörkbrunt, sovrummet rött/blått, hallen gråblå och trångt med massor av garderober. Nu är vitvarorna bytta, garderoberna nerplockade och hela lägenheten ljusare.
Det blev en klar förbättring... men inte riktigt 100% som jag vill ha det.

Här är lite bilder på lägenheten som jag lagt ut på blocket:

http://www.blocket.se/kristianstad/Ljus__frasch_och_rymlig_2_a_24214817.htm?ca=23_8&w=0

Eftersom det bara är en 2:a så är det nu dags att flytta till större, där man kan fortsätta att fixa å dona :) Där jag kommer att lägga mer tid å energi på att inreda. Den tid å energi som Malte tillåter mig att lägga ;)

Har en del bilder i huvudet på hur jag vill ha det, men ska ut på nätet å se om man hittar lite tips å ideér.
Det här med internet är ju inte heeeelt fel ;)

xoxo


...

*under construction*

//Anouk

RSS 2.0