Min sons rum :)

Idag fick jag ett önskemål om att lägga upp min sons rum på bloggen. :)I den limegröna färgen, blandade jag i lite sand, som jag köpte på blomavdelningen. Jag målade svart nedtill, just för den anledningen OM det skulle förekomma lite väggmålning av min son ;)

Sen har jag ritat slott, prins, prinsessa, drake, skog, buskar, häst med kritor. Jag ville att det skulle påminna om en teckning.
På högra sidan, på sista bilden, är det en vit väg med vita garderober. På den vita vägen har jag hängt upp svarta tavelhyllor, där M. har sina böcker och DVD filmer.Det ser lite anorlunda ut i rummet nu, än på fotot... Han har fått nytt bord och stolar, ny säng och tv... hahahaha. (Jätte bra att ha när jag vill titta på nyheter, Halv åtta hos mig eller CSI).  ;)
Men annars så är det rätt likt fortfarande :)

Vad tycker ni?? :)  Jag tyckte att det blev ganska bra faktiskt ;)

Lite mer om LCHF...

...Om vad man bör och inte bör äta!


Kolhydrater

Först och främst måste man definiera vad kolhydrater är för någonting. Kolhydrater är socker, stärkelse och fibrer. Socker och stärkelse bryts ner i kroppen till glukos som används som energi. Människan kan inte bryta ner fibrer och dessa fungerar främst för att upprätthålla en god miljö i tarmen samt förbättra födans genomfart där.

 

Socker tas snabbt upp och går ut i blodet. Stärkelse är långa kedjor av socker och måste först brytas ner för att gå ut i kroppen. Ordet GI (Glykemiskt index) visar hur fort en viss typ av stärkelse tas upp och går ut i blodet. Ett lågt GI visar att stärkelsen tas upp långsamt medan ett högt GI visar att stärkelsen tas upp fort. Ett lågt GI anses mer gynnsamt då sockret sakta går ut i blodet och ger en längre mättnadskänsla.


LCHF


LCHF kosten bygger på att man minimerar sitt intag av kolhydrater. Den energi som kroppen skall använda kommer från proteiner och framför allt fett. LCHF kosten säger alltså att man skall äta mycket fett, helt tvärtemot tidigare rekommendationer.


Om kosten innehåller lite kolhydrater och mycket fett får man en mättnadskänsla som varar längre. Samtidigt börjar kroppen att bryta ner fett för att tillgodose sig med energi.

 

Du kan äta:

 

 • Mjölkprodukter. Exempelvis mjölk, fil, creme fraiche, yoghurt, keso och grädde. Ost går alldeles utmärkt att äta. Välj så feta produkter som möjligt och håll koll på så de inte är sockrade.
 • Smör. Det skall vara riktigt smör och inget margarin! Margarin är kemiskt framställt.
 • Ägg. Ägg har lågt innehåll av kolhydrater men innehåller desto mer fett och protein. Alla former går bra, kokt som stekt.
 • Fisk. Försök att äta så fet fisk som möjligt. Här finns rikligt med protein och nyttigt fett som exempelvis omega-3.
 • Skaldjur. Gott och nyttigt!
 • Kött. Alla typer av kött går bra; fläsk, lamm, nöt osv.
 • Charkprodukter. Hålla bara koll på så de inte innehåller allt för mycket kolhydrater.
 • Fågel. Kyckling och kalkon passar bra i en LCHF kost.
 • Linfrö.
 • Kål. Här finns mycket att välja på; vitkål, brunkål, grönkål, brysselkål osv. Bra som ersättning till potatis.
 • Grönsaker som växer ovan jord. Exempelvis sparris, broccoli, squash och spenat.
 • Alla sorter av grönsallad går bra.
 • Lök och tomat. Innehåller något mer kolhydrater men fungerar bra.
 • Såser. Gör så feta och goda såser som möjligt. Såsen är oftast den som ger LCHF kosten det lilla extra i smakväg. Håll lite koll på andelen kolhydrater då du köper färdiga såser.

 

 

 

Var lite försiktig med:

 

 • Bönor och linser. Innehåller en viss del kolhydrater. Ät efter behag.
 • Nötter. Innehåller mycket fett men kan också innehålla en del kolhydrater. Lite olika beroende på nötsort.
 • Frukt. Frukt är gott och innehåller en hel del nyttiga vitaminer. Tyvärr är ofta sockerhalten hög i många frukter. Passa dig särskilt för torkad frukt. Någon frukt om dagen går oftast bra.
 • Vete- och havrekli. Innehåller fibrer som egentligen är en typ av kolhydrat. Fibrer tas dock inte upp i någon större utsträckning av människokroppen och har en viktig roll i tarmfunktionen.

 

 

 

Försök att avstå ifrån:

 

 • Socker. För att följa LCHF bör man helt avstå från godis, kakor och bakelser. Socker ingår i många varor utan att man kanske direkt tänker på det. Kolla förpackningen!
 • Potatis. Potatis är faktiskt en snabb kolhydrat som fort höjer blodsockernivån. Detsamma gäller givetvis potatisbaserade produkter som chips och pommes frites.
 • Pasta. Pasta består till största delen av stärkelser, med andra ord sammansatt socker.
 • Ris. Ris är precis som pasta uppbyggt av kolhydrater. Passa dig framför allt för vitt snabbris.
 • Margarin. Byt ut margarinet mot smör!
 • Mjöl. Mycket av det vi äter innehåller mjöl som är rikt på kolhydrater. Tänk på att bröd är en mjölprodukt!
 • Majs. Det kanske man inte tänker på men majs är fullt av socker. Slut med corn flakes och popcorn.
 • Saft och läsk. Båda dessa dryckesprodukter innehåller ofta mängder med socker.

 

 

Alkohol

Alkohol är egentligen ingen kolhydrat men har en stor inverkan på kolhydratsystemet i kroppen. Väljer man ändå att dricka alkohol så bör man hålla sig till vin istället för öl. Öl innehåller stora mängder maltos och är en riktig sockerbomb.

 

Välj själv och känn efter

Det kan vara svårt att säga exakt hur mycket kolhydrater en person bör äta. Allt beror på vilket mål man har med sin diet. Om syftet är att gå ner i vikt bör man hålla intaget av kolhydrater lågt. En person som tränar och är aktiv behöver oftast en större mängd kolhydrater, dock betydligt mindre än dagens rekommendationer.

 

Prova dig fram och känn efter. Vi människor har en fantastisk förmåga att kunna känna efter när vi mår bra och när vi har lagt oss på en nivå som känns ok.

 

Titta på förpackningen till den vara du köper. Att varan inte skall innehålla mer än 5g kolhydrater per 100g brukar ofta vara ett bra riktmärke.

 

 

Texten hittad på  http://www.lchf-kost.se

Gå gärna in på den sidan och titta runt lite. :)


♥♥♥

♥♥♥ Man vet att man älskar sin son...

...när man kryper omkring på alla fyra, ylar och andra knasiga saker, som man aldrig hade gjort annars!!!
(nykter iallafall ;) hihihii)
Men M. har iallfall kul med sin mamma och det är väl de som är viktigast??? Fast jag har faktiskt me rätt kul ;). Hahahahaha... MEN tur att ingen ser mig ;)

LCHF

...Low Carb High Fat!


Jag och min sambo ska börja med LCHF imorgon. Som ni vet så har jag haft ca 6, sötsaksfria veckor!! men inget har hänt... inte ett gram har jag gått ner! 

Jag brukar inte prova massa olika bantningssätt... men provade Nutrilett i 2 veckor, en gång, för några år sedan.
Då ville jag gå ner 5-10 kilo, men inte ett grams skillnad då heller.
Och nu för några månader sedan ersatte jag frukosten med herbalife, men det var mest för att jag aldrig hann äta på morgonen.

Jag vräker inte i mig mat, äter ganska nyttigt, med något gott då och då, i måttliga mängder och äter rätt små portioner (dock händer det ju, speciellt när man slipper laga maten själ, att man tar lite extra, de ggr).


Det jag menar är, att jag äter inte vad man tror att en person skulle äta med min vikt... :/

Det som är kvar är ju då, kolhydrater! DET äter jag! Pasta, potatis, bröd, ris och annat... dagligen! Så om det är något som borde fungera så är det LCHF!!!


Vad är LCHF då??


Man äter minimalt med kolhydrater och ökar på fettintaget.

Ät gärna: kött, fisk, ägg, ovanjordsgrönsaker och naturligt fett (som smör).
Undvik: socker och stärkelserik mat - som bröd, pasta, ris, potatis.Denna boken har jag fått av Kate för rätt många månader sedan, den kommer bra tillhands nu =)


Roligt :)

Ja Roligt.... det hade verkligen vår son :)


Vi åkte dit med Emelie & René och och Emelies små kusiner. M älskade att få springa runt och klättre, upptäcka, åka rutchkana och mycket annat.


Här kommer bild som lovat =)


För er som är nya i bloggvärlden, så klicka på fotot, så blir det större.
Pik till pappa hahahaha ;)

Lekdags!Utflykt på schemat idag!


Idag beger vi oss till ett lekland i närheten, hela familjen med ett par vänner. Det blir första gången där faktiskt, för oss föräldrar... M har varit där innan :)


Och ikväll kommer svärföräldrarna hem, som har spenderat 2 veckor i Thailand! Gottegrisar ;)

Jag tar givetvis med mig kameran så att jag kan bjuda på några bilder sen.


Kram så länge!

Tillägg... Genusperspektiv

Är det fel att vilja att generna ska gå vidare genom att få barnbarn? Att barnet blir heterosexuellt?? Skulle det inte bli så, så älskar jag mitt barn ändå!!! Och det är inget fel i att vara Bi och Homo... "men varför ska man "önska" att barnet blir det??"
OBS! Detta gäller så klart inte alla som pratar om Genus (alla tycks tolka det olika).
Ordet genus är latin och betyder härkomst, släkt, stam, kön och är den grammatiska termen för femininum och maskulinum.
När man ska titta ur ett genusperspektiv så gäller de att se saker och ting ur flera olika synvinklar och försöka kasta av sig gamla fördomar, föreställningar och invanda tankesätt...
Ett tillägg om ämnet nedanför...OBS! Detta gäller så klart inte alla som pratar om Genus (alla tycks tolka det olika).
Och är inte lika "hårda och fientliga, som jag faktiskt upplever att vissa är!


Ordet genus är latin och betyder härkomst, släkt, stam, kön och är den grammatiska termen för femininum och maskulinum.
När man ska titta ur ett genusperspektiv så gäller de att se saker och ting ur flera olika synvinklar och försöka kasta av sig gamla fördomar, föreställningar och invanda tankesätt...


Jag går inte runt och tänker på detta hela tiden, men så snubblar man över vissa inlägg och så börjar man fundera.


Någon som har bevisat att levnadsätt och tankar förändras, är ju Anouk. Hon pratar mycket om genus, men har också ändrat lite om sina åsikter sedan hennes flicka kom till världen och hon ändrar sig lite då och då under tiden som hennes knodd växer.
Men hon står alltid fast för att man ska älska varandra, vilket kön man än är... och att kläderna är inte alltid det viktigaste. Knodden har minsan fått bära rosa :) Även om hon föredrar unisex kläder
Är det inte det som de handlar om igentligen?? Att acceptera varandra och tycka att alla är lika värda?


OVER AND OUT!!! Nu har jag bloggat färdigt om detta! ;)

Puss på er därute! ♥

Genus... good or bad??

Jag förstår vad du menar och håller med :)
Hmmm... Är det fel att ge barnen "killsaker" och "tjejsaker"??
Min son leker med bilar, lego, bollar men också med sin damsugare, spis, docka... Vad HAN nu vill leka med. Jag fokuserar inte på om det är kill eller tjejsaker, det är VI vuxna som ska GASTA så jäkla mycket om det!!!
Barnen själva har inte koll på om leksaken är till tjejer eller killar??!!!
Det kanske hade varit bättre om alla föräldrar skulle säga att det är ok att leka med vilka leksaker man vill, eller hur?? även om tjejen väljer att leka med dockor!
Istället för att plocka väck leksaker, för att de är typiska killsaker eller tjejsaker.
Dock är det väl viktigare att fokusera på att lära dom vad som är rätt och vad som är fel, att alla har lika rätt, ett bra självförtroende, förbereda för den dagen de flyttar hemifrån... att kunna stå på egna ben... ja, ni vet vad jag menar.
Om mitt barn själv väljer att antingen va hetro, bi eller homo, är ju faktiskt ett val mitt barn får göra och som jag kommer att stötta till 100 procent. Men jag sticker inte under stolen med att jag gärna vill ha barnbarn och lättast (iallafall nu) är med man och kvinna. Vi är ju skapta med olika saker för att kunna föröka oss.
Nu har vi ju turen att det går och ordna på andra sätt, med lite tid, trix och kostnad - detta gäller så klart alla "kärlekscirklar" ;) men med naturens hjälp måste det vara mellan en kvinna och man.
När det gäller kläder... Alltså... Ni som bloggar om genus och fokuserar så himla mycket på kläder... ekar i mitt huvud.. GENUSHITLERs!!!
Som vissa skriver, så ska man som Nilla säger, skämmas för att man köper en klänning till sin flicka??!! Hur långt ska detta gå? Ska man frysa ut föräldrar och barn som bär klänningar?? Ska man förbjuda keps på killar?? Sluta tillverka dessa grejer?? BRÄNNA DOM!! Ni får faktiskt ge er där...
alla har ett val! Ett val att få välja mellan klänning eller ej, det är fan inget man ska behöva skämmas för!!!
Många av er som bloggar om genus och tillhörande, har gått så långt att ni trycker ner de som inte väljer att tycka 100 som er.
Då försvinner ju hela konceptet typ eller???
(detta gäller inte alla, men tyvärr många)
Jag har mist ett av mina barn och jag förstår inte hur folk orkar slänga så mycket energi på att bry sig om andras val av kläder på sina barn eller andras val av leksaker till sina barn... Njut av den tiden ni har tillsammans med dem ♥
Från en mamma som kommer att fostra mitt barn till att tycka om alla... ÄVEN om man är HETRO ;)
♥Bisexuell♥Hetrosexuell♥Homosexuell♥
♥Blå♥Rosa♥Grön♥Gul♥Röd♥Orange♥
♥Dockor♥Bilar♥
Jag läste Nillas blogg och jag förstår inte hur mycket skit hon får ta, bara för att hon vill att klä sin dotter i klänning eller för att hon helst vill att sitt barn kommer att vara hetro... är det något fel i detta?? (Hon har gjort några inlägg om detta).
Jag tycker inte alls detta är fel,  det betyder inte att man inte kan tycka att det är ok om barnet väljer att bli Bi -eller Homosexuell.

Hmmm... Är det fel att ge barnen "killsaker" och "tjejsaker"??


Min son leker med bilar, lego, bollar men också med sin damsugare, spis, docka... Vad HAN nu vill leka med. Jag fokuserar inte på om det är kill eller tjejsaker, det är VI vuxna som ska GASTA så jäkla mycket om det!!!
Barnen själva har inte koll på om leksaken är till tjejer eller killar??!!!


Det kanske hade varit bättre om alla föräldrar skulle säga att det är ok att leka med vilka leksaker man vill, eller hur?? även om tjejen väljer att leka med dockor!
Istället för att plocka väck leksaker, för att de är typiska killsaker eller tjejsaker.


Dock är det väl viktigare att fokusera på att lära dom vad som är rätt och vad som är fel, att alla har lika rätt, ett bra självförtroende, förbereda för den dagen de flyttar hemifrån... att kunna stå på egna ben... ja, ni vet vad jag menar.


Om mitt barn själv väljer att antingen va hetro, bi eller homo, är ju faktiskt ett val mitt barn får göra och som jag kommer att stötta till 100 procent. Men jag sticker inte under stolen med att jag gärna vill ha barnbarn och lättast (iallafall nu) är med man och kvinna. Vi är ju skapta med olika saker för att kunna föröka oss.
Nu har vi ju turen att det går och ordna på andra sätt, med lite tid, trix och kostnad - detta gäller så klart alla "kärlekscirklar" ;) men med naturens hjälp måste det vara mellan en kvinna och man.


När det gäller kläder... Alltså... Ni som bloggar om genus och fokuserar så himla mycket på kläder... ekar i mitt huvud.. GENUSHITLERs!!!


Som vissa skriver, så ska man som Nilla säger, skämmas för att man köper en klänning till sin flicka??!! Hur långt ska detta gå? Ska man frysa ut föräldrar och barn som bär klänningar?? Ska man förbjuda keps på killar?? Sluta tillverka dessa grejer?? BRÄNNA DOM!! Ni får faktiskt ge er där...


alla har ett val! Ett val att få välja mellan klänning eller ej, det är fan inget man ska behöva skämmas för!!!


Många av er som bloggar om genus och tillhörande, har gått så långt att ni trycker ner de som inte väljer att tycka 100 som er.


Då försvinner ju hela konceptet typ eller???


(detta gäller inte alla, men tyvärr många)Jag har mist ett av mina barn och jag förstår inte hur folk orkar slänga så mycket energi på att bry sig om andras val av kläder på sina barn eller andras val av leksaker till sina barn... Njut av den tiden ni har tillsammans med dem ♥


Från en mamma som kommer att fostra mitt barn till att tycka om alla... ÄVEN om man är HETRO ;)


♥Bisexuell♥Hetrosexuell♥Homosexuell♥
♥Blå♥Rosa♥Grön♥Gul♥Röd♥Orange♥
♥Dockor♥Bilar♥

Kinect...


Ja, nu är hela familjen samlade framför Kinect ;)
2 år och spelar redan Kinect, inte illa ;) hihihihi En strike fick han me :)
Vi var tvugna att få honom att förstå att man var tvungen att hålla handen stilla i någon sekund, för att greppa klotet. Det gick ju faktiskt bra, när vi sa att han skulle ta klotet från sin pappas hand :)
Tips i köket 

 

Äggskivare

Skiva Champinjoner och avokado med äggskivaren för jämna skivor. Ta loss den delen med metalltrådarna och tryck över avokadon för att lättare skiva den.

 

Vill du slippa ränder på fönster, glasbord osv.?

Om du gnider en halv citron mot glaset och torkar av med papper, får du ett rent och snyggt glasbord – helt utan några ränder.

 

Matlådor

Gör så att du spolar upp lite kallt vatten i diskhon och ställ ner din varma matlåda.

 

Kyls snabbare än i rumstemperatur.

Tänk på - långsam upptining och snabb nerkylning (förhindrar att bakterier ska frodas). En annan sak är att det inte är så bra att ställa in sin varma nygjorda matlåda i kylskåpet, eftersom temperaturen i kylskåpet ändras och det blir fuktigt.

 

Dålig lukt från kylen?.

en skål med kaffesump i kylskåpet Det dröjer inte länge innan all unken lukt har försvunnit

 

Skräpskål – slipp slasket i vasken!

Att ha en "skräpskål" nära till hands när det lagas mat är hur bra som helst. Där slänger man allt skal och dylikt i. Med en fin "skräpskål" får man bättre koll på allt i köket och det går fortare att städa undan efter matlagningen.

 

Grillspett (FireWire)

Firewire är en rostfri ståltråd du trär ditt grillkött på. Hur smart är inte det???!!!!  Love it a lot!

 

Flugskit på dina fönster??

Lägg citronskal i fönstret! Det sägs att detta kan hålla flugor borta. =)

 

Sax

Jag använder ofta saxen istället för kniven om jag ska ha småbitar av till exempel bacon eller championer.

 

MATTIPS! 

 • Har du en eller flera vinslattar över? Frys in dem i iskubsformen, så har du till såsen. Det fungerar även med färska kryddor.

 

 • När du kokar dina potatisar, så spar kokvattnet! Vattna dina krukväxter med detta, det funkar som växtnäring.

 

 • Hur vet du om champinjon är färsk?
Hatten ska vara sluten så att man inte kan se skivorna

 

 • Sortera dina frukter och grönsaker… Äpplen och päron avger etylengas som sätter fart på mogningsprocesserna hos andra frukter. Speciellt överkänsliga mot etylen är gurkor och bananer, så håll dem ifrån varandra.

 • Vitlöken håller sig längre i kylskåpet, speciellt vid 0 °C. (bakterier kan inte frodas vid 0 °C ).

 

 • Om du handlat gröna bananer och vill få dem att mogna snabbt, stöt till dem lite! Lägg den eller dem i en fuktig handduk och stöt dem mot bordet ett par ggr.

 

 • Bröd – aldrig i kylen! Håller längre i rumstemperatur, väl inplastad. (Knep om man vill ha ännu längre hållbarhet för vetebröd och grovtbröd – lägg en skalad potatis i påsen, den bidrar med fukt och brödet blir inte torrt.

 

 • Runda citroner är saftigare än avlånga

 • Ha salladsslungan stående i kylskåpet med salladen i. På det sättet så spar man plats i förvaringsskåpet och dessutom så håller sig all typ av sallad mycket länge.

 

 • Häll i Ramlösa eller Coca Cola (beroende om man vill ha en söt smak eller ej) i marinaden, när du ska grilla kött eller fågel. Lovar att det blir saftigt och gott!!! J

 

 • Frasiga våfflor får du om du byter ut lite av vätskan i smeten mot kolsyrat vatten.

Hoppas ni har nytta av något tips här
Kramar!

Till alla er som nät-shoppar!!!


Detta måste ni bara se, ni som har missat det!!!

Jag viste väl att det försigår bedrägeri... men ja, nu tänker man nog till en extra gång när man surfar och klickar hem något från alla "bra onlinebutiker".


Vaknade tidigt imorse och råkade slå på SVT där PLUS sände... Det är inte klokt att de kommer undan och det är ju säkert massor av människor som har blivit lurade. Klicka på länken så kommer ni direkt till svt - Plus
Imorgon...
... kommer jag att lägga in en del tips och bra att veta i köket.


Håll utkik!!! Du kanske kan ha stor nytta av vissa saker??? ;)

Hej!

Någon som saknat mig???!! ;)
Jag har inte skrivit i bloggen på rätt några dagar nu. Jag har varit trött, haft fullt upp, njutit av familjen, hängt på FB... ja, allt utom att sitta å skriva till bloggen ;)


Förra veckan jobbade H dagtid och det har han aldrig gjort sedan vi träffades! Han var på utbildning och skulle vara hemma senast halv sex på kvällarna... Dock blev det att han sov över där 2 ggr, då det redan var bokat rum till honom. Detta gjorde han ju för att kunna umgås lite med de andra som var på utbildningen.
Tyvärr blev det ju då att vi inte träffades alls nästan... Och det var jäkligt tråååååkigt!!! Då märkte iallafall jag hur underbart det är att ha honom hemma :)


Helgen som kom, var supertrevlig. På lördagen hade vi familjen Hansson över på en bit enkel mat och lite kortspel... behöver inte säga så mycket mer, vi har alltid trevligt i deras sällskap :) Söndag så tog vi det verkligen luuuugnt, jag och mina pojkar satt i soffan med täcke och film fram till halv två, på eftermiddagen!Måndag: Alla ♥ dag! Skulle bli ett bra dygn... men blev kaos, iallafall nattetid.


På kvällen var det 2 trötta som satte sig i soffan och myste för att sen somna gott. Men vid tolv så vaknade jag till av att H höll i lilla M och M hade svårt för att andas. Han hostade och kippade efter andan... H ringde 112 medan jag försökte lugna M, så att han kanske skulle få lättare att andas. Som tur var, så fungerade det. Vi fick beskedet att åka in till akuten med honom, så det gjorde vi (jag tyckte i och för sig att det var konstigt att de inte skickade en ambulans direkt när de fick reda på att ett barn knapt fick in ...eller ut någon luft).


På vägen in så lättade det i allafall... Det var tydligen kylan som gjorde det.
Så för att göra en lång historia, lite mindre... Så kom vi därifrån och M var sitt vanliga, roliga, pigga jag igen. Men vi fick aldrig reda på vad det var, men det nämndes något om krupp i förbifarten och det är vad jag tor de är. Nu får han Molipect innan han går och lägger sig om kvällarna.


Min lilla älskling!!!♥♥♥Bilder till min dikt

gjorda i vanliga programmet Paint, på datorn.
Fullt upp...

♥♥♥♥♥...Har det varit hela helgen å veckan!Jag har haft redovisning i skolan. Jag har redovisat 2 saker, första redovisningen spelade jag teater med några andra och den andra redovisningen gjorde jag själv.


Vi spelade Askungen på engelska, jag var berättaren och den elaka styvmodern xD


Redovisningen som jag hade själv, handlade om Lilleman... Jag har skrivit en dikt på engelska och ritat bilder till den på det vanliga Paint programmet i datorn. I början på min presentation höll jag på att börja lipa... men jag lyckades hålla tillbaka det.Jag tänkte bjuda er på min dikt skriven till minne av min älskade Lilleman ♥♥♥
Han finns i mitt hjärta och mina tankar, men jag är nog innerst inne rädd för att "glömma", kanske orsaken varför jag väljer att visa, prata om honom... min Angel Baby♥ Men jag vill inte prata "djupt" om Lilleman, jag vill inte visa mig ledsen, orkar inte vara ledsen, vet inte hur jag ska bete mig... Genom dikter, får jag ändå ut lite om mina känslor, tankar, tomheten, kärlek.
A lifetime, a second…

 

 

 

My darling… I believe that we’ll meet again. There we can be together, in a place far, far away.

To see your eyes and hear your baby sound, floating over your lips, wondering what I say.

 

We will have our time together.

Then our moment will be forever.

 

I will hold you in my arms and feel your soft cheek against mine.

The tears will no longer be there, instead it will feel so fine.

 

I hope that in some way this, you already know.

My love for you, is bigger than I can ever show.

 

Although it’s a lot of sorrow and pain that burns inside of me,

I try to take day by day and a smile you always can see.

 

In my heart, it will always be written words of love, but emptiness.

 

This loss and pain is the worst you ever can feel.

Like your soul was stolen and replaced with one, made from steel.

 

But we will have our time together.

Then our moment will be forever.

 

One day you’ll finally lie softly in my arms again.

The only question is when??

 

…until then you will always be in my heart and soul.

 

A lifetime on this side is the same as a second, where you are.

So it’s closer then you think. It’s not far.

 

When you close your eyes for a second, and then open them again.

Then we will stand in front of you, and there we will remain!

 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tävling!
JAG ÄR MED... ÄR DU??? =)
Jag tävlar om ett valfritt KATVIG-plagg från milkmilla.se hos Anouk-En Rookiemammas vardag!

För att vara med i tävlingen, gå in på Anouks sida och följ tävlingsreglerna =)

Sötaste

♥Förresten...


Älsklingen gav mig rosor igår, som var  från mina pojkar ♥
Anledning: De älskar mig... Naawww!!  Och jag älskar så klart dom!!! ♥

Fredagsmys

Ikväll kommer svärföräldrarna och svägerska med sambo, hit.


Tänkte bjuda på Ribs med bakade klyftpotatis, sparris, sallad & coleslaw. Till efterrätt blir det mjölkfria plättar med bär och bananer... något nyttigare än kladdkaka som H ville ha.
Men jag ska ju helst undvika sötsaker, så då tyckte jag att detta var ett bättre alternativ :)

Bjuder på lite smarriga bilder sen :)

Nu ska jag ta och förbereda lite... hmmm... tar nog en kopp kaffe först.
CiaoMjölkfria recept

Letade efter lite mjölkfria recept på nätet...Och trillade in på denna sida: Kakboken

En sida där alla recept ska vara ägg och mjölkfria. Du letar upp vad du är sugen på och skriver till henne, så får du receptet skickat till dig. Så som jag förstår det som :)


Inom någon månad släpps hennes första bok.

Kakbokens recept kommer att släppas löpande som e-böcker uppdelat i bakkategorier med ca 30 recept i varje. Innehållsförteckningarna publiceras inom kort, böckerna dröjer lite längre. Än så länge är 8 böcker planerade och de kommer även kunna köpas tryckta. Ett fördelaktigt medlemsskap till bloggsidan med recept, rabatter, recept- och bakhjälp och möjlighet till förslag på recept kommer också att finnas.


Hur bra låter inte detta?

Massor av smarriga bilder på hennes bakverk.

Silver Är Guld!!

Gul, gul, gul, gul... de är jag!!Chattade med Anouk å frågade lite snällt om hon ville handla Silverschampo till mig, själv är jag så gul att jag inte vill gå ut ;)

Jag ringde ner till en av frisörsalongerna i byn å kollade vad de hade för produkter... Vad har du nu gjort, Sandra... hörde jag i andra änden!!! HAhahahahahaha xD
Ja, jag har färgat håret gult och klippt av ALLT!! hahahaha


Hon lovade att skicka med ett silver schampo och conditioner med Anouk, när hon kom.
Tack, Tack, Tack!!!!!


Jag är inte platina blond, men så mycket bättre efter 1 GÅNG BARA!!! tänk då efter en eller två gånger till :)

Tack Anouk, för hjälpen!!! ♥

Friends...?

Ofcourse?? :)  ♥

Usch...

Det här med blonderingen, blir inte så lyckat.
Hmmm... från orange till orangegul... till gul??!!! HAhahahahah xD

Going Blond!!

Jaaa, nu är det dags att bli blond till sommaren ;)


Vi får se om det blir bra eller om jag får slänga i svart färg igen!! Än så länge så ser jag ut som en... ANANAS i huvudet!! hahahahah, Kör blondering nummer två nu ikväll, så får vi se!Bilder från första blonderingen igår:

Inte särskilt vacker, men bjuder på dessa bilder ändå ;)

Kommer fler bilder på hur det blev efter kvällens blondering...

RSS 2.0