Nytt utseende...

... på bloggen :)

Suttit å fixat lite nu på kvällen. Den duger än så länge... men jag har nog inte hittat riktigt rätt ännu i bloggutseende.


Idag blev jag räddad av Dennis - Blöjorna tog slut!!!
Förvirrad som jag var/är, så "missade" jag det! Trodde det fanns fler extrablöjor. Jag kunde ju inte gå och handla själv då M har koppor över hela kroppen & (Lisa har min cykel)... ;)

Där stod jag med sista blöjan i handen, men tack vare Dennis & hans mamma så fick vi ett nytt paket :)

Tack ♥
Ny bloggstart... Nytt utseende

Någon som känner för det får gärna hjälpa till... Vill ha nytt utseende på bloggen. Lämna det gamla lite åt sidan och blicka framåt vad som komma skall... Får se om jag tar mig lite tid att fixa å trixa själv, har dock glömt det mesta om hur man redigerar. Pöss Å Kröm NAtti, natti!

Heellloooo!!!


Hejsan hoppsan!

Det var mååånga månader sedan som jag var inne och skrev här. Snart ett år sedan...så jag tänkte att det var på tiden att jag gick in! ;)Första inlägget blir väldigt kort, klockan är mycket, M. sover och nu är det dags för mig att nana kudden. Innan jag loggar ut så tänker jag bara berätta att jag är så väldigt nöjd med mitt senaste köp. Något skönare har jag inte haft på mig på länge! Underbar och absolut min sommarfavorit. Synd att den inte fanns i fler färger!


Bjuder på ett foto ;) hihihihidress

RSS 2.0