Bloggar...

Det är ju helt sjukt...

Jag har suttit en stund å surfat på nätet och trillat in på en och en annan blogg. Dessa stackars funtade brudar som finns... Ville inte ens skriva en komentar till dom, för de lever i sin egen lilla värld där ingen kan nå dom.

Där sitter de å kallar folk för nollor, copie cats, trash och andra hemska ord bara för att de handlar på gina tricot eller liknande ställen. Sen visar det sig att de lägger ut bilder på käder som de gillar, som kommer från H&M.
Eller som en annan tjej,  klagade på att folk köpte billiga skitkläder istället för att lägga 11,000kr på riktiga kläder/väskor... så syr hon själv egna kläder? Är inte det billigt? Hon kan ju försöka inbilla mig att hon köper tyg för 8000kr/m eller nått.

Låt folk få köpa sina kläder vart de vill... bryr er om er själva istället! Vill du köpa kläder för 10-20tusen så gör det. Men dyra käder hjälper dig inte att få eller bli smartare, utbildning, ge dig kärlek, livserfarenhet m.m....
Har du tjänat ihop dina egna pengar, så va stolt över det och unna dig något. Men sitta hemma å få pengar av pappa/mamma å sen klaga på att alla inte handlar de dyrste märkena?

Och gravid... det fick man inte heller vara. Det var äckligt... skapade kvällningar för det va ju så mkt fett. Sen har hon satt dit en bild på en mager mamma med sötaste babymagen. Hur intelligent kan bruden vara? PÅ en sådan mamma som på den bilden så finns det knappt något fett. Det är BARNET som ligger därinne!!!!! Barn, vatten, moderkaka...  Den här tjejen som skrev detta fick alltså kvällningar när hon gick på stan å såg en gravid blivande mamma. Hur sjukt är inte det? Det är ju det vackraste som finns. Tänka om hennes mamma tyckt så då hade den här tjejen inte funnits idag.

Ne usch... Förstår inte hur vissa folk tänker.

/ En stolt tjock gravid mamma!!!!

Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

Idioter det finns.



Visst fan är det vakert. Det är ju det häftigaste som finns. man bär på ett barn liksom.

Vi är vackra!;)

2010-01-22 @ 07:45:13
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Sophia

Det är skrämmande ibland när man hör en del åsikter. För det första prioritera folk helt olika och för det andra finns det inget härligare än en gravidmage, stor eller liten.

2010-01-22 @ 13:09:05
URL: http://systersophias.blogg.se/
Postat av: Katleen

Hej min lilla gamla goa kompis! Skit i o läsa deras blogg, skall börja uppdatera min igen så kan du läsa den istället!!!!!



KRAAAAAAAAM

2010-01-22 @ 14:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0